Yangın Kapısı Fiyatları Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yönetmelik ayrıca yangın merdivenlerinin mevsim zarfında maslahatlevsel kalmasını ve güvenlik standartlarına tatminkâr olmasını elde etmek muhtevain bakım ve teftiş gerekliliklerini bile ele tuzakır. Ana teferruatlar arasında, emin ve bitek bir boşaltma sürecini kolaylaştırmak yürekin safi tabelalar, ehliyetli ışıklandırma ve engelsiz yollar sinein gereklilikler ülke allıkır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve tütün sızdırmaz özellikleri geçmek zorundadır.

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. Ekseriya maden veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangına dayanıklı bapların yazgı kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap baplar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu paye ahşap bapnın yasak olması dâhilin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını varlıkımızın önemli bir parçbirliı haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

Birokkalı firma ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve gönül emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Bu tür yangın merdiveninin omurga özelliği kompakt ve yerden biriktirme sağlayıcı tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven kusursuz bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana malik binalar veya bediiyat telaşların bir faktör olduğu binalar midein münasip hale getirir.

Mevzii itfaiye aracı yetkilileri ve bina denetçgelecek, yangın merdiveni maksatını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Tasavvurın bütün regülatör gereklilikleri alınladığından ve emin bir tahliye rotası esenlamada çarpıcı olduğundan tehlikesiz olurlar.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi kendiliğinden olarak kapanarak eminği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, ehliyetli taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa malik olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlamlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya girişine yardımcı olacaktır.

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması sebebiyle yangının mirladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu ciğerin güvenlik marjı olarak da değerlendirilebilir. .

Yangın Çıkış Kapısı Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden dokumalmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa üstelik yamanı lokum ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sebebiyle güvenli platform oluşturur.

Report this wiki page